#

TEMPUR PATJAT

TEMPUR-patjamallistot ovat suunniteltu sopimaan jokaiselle yksilöllisesti käyttäjän iästä, painosta ja muodoista riippumatta. TEMPURilla on 3-tunteen patjamallisto. Cloud-patjamallisto tarjoaa ylellistä pehmeyttä, Sensation-patjamallisto perinteisen joustinpatjan mukautumisen ja Original-patjamallisto jämäkkää tukea. TEMPUR-patjoilla on 15-vuoden Pro Rata -laatutakuu.

Original-patjamallistossa on 19, 21 ja 25 cm:n paksuiset vahvan tunteen patjat.

TEMPUR Cloud -patjat houkuttelevat nukkujan syleilyynsä ylellisellä pehmeydellään. TEMPUR Cloud-patjan voi valita 19, 21 tai 25 senttimetrin paksuisena, vartalosi ja mieltymystesi mukaan.

Kun haluat patjaltasi aidon TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet yhdistettynä joustinpatjan tuntumaan, valintasi on TEMPUR Sensation Deluxe -patja. Sensation Deluxe -malliston patjat ovat muhkean paksuja 22 tai 27 senttimetrin paksuudessa.

Vuonna 2014 TEMPUR jatkaa edistyksellistä innovatiotyötään ja lanseeraa uuden TEMPUR Breeze™ -patjamalliston. TEMPUR Breeze™ -patjat sisältävät uudenlaista materiaalia nimeltään TEMPUR® Climate Material™ (TCM). TEMPUR Breeze™ -patja muodostaa kehon ympärille mikroilmaston, joka auttaa säilyttämään viileämmän tunteen nukkuessasi.

TEMPUR-sijauspatjat sopivat sijauspatjan paksuudesta riippuen joko olemassa olevan vuoteen päälle tai paksujen TEMPUR-patjojen päälle. 7 senttimetrin ikiklassiko uudistaa olemassa olevan, hyväkuntoisen vuoteen aidoksi TEMPUR-vuoteeksi. 5-sentin sijauspatjat tulee sijoittaa vain paksujen (19 - 27 cm) TEMPUR-patjojen päälle. Sijauspatjat ovat helposti huolelttavissa irroitettavien ja konepestävien päällistensä ansiosta.